Hvem er Arrow?

Toftlund Modelflyveklub Arrow blev stiftet i 1982 med formålet at samle folk med en fælles interesse i modelflyvning.  Vi kommer fra mange forskellige steder, og det er ligegyldigt hvem man er, det der er vigtigt er netop fællesskabet.

KlubhusKlubben er blevet bygget op over de mange år, den har eksisteret. Det begyndte som et skur på en mark, med ellers ingenting, hvor vi i dag har et fint klubhus med strøm fra solen, varme, vand og toilet. Det er sket med støtte fra kommunen og fornyeligt Syd Energi, som har sponsoreret et nyt solcelleanlæg. Ikke mindst har vore egne medlemmer bidraget med forskellige former for sponsorater og ikke mindst knofedt!  Vi har en fin græsbane, som ligger øst/vest og er ca. 120 meter lang, og en nord/syd kryds bane som er lidt kortere. Det gode er at vi har rigtig god plads til indflyvning (og ”ude-landinger”, hvis det sker!).

Arrow’s nye klubhus. Opført 2005

Arrow’s nye klubhus. Opført 2005

Hvad flyver vi med? Stort set alt vi kan få i luften! Vi er en af de få klubber som ingen restriktioner har (Bortset fra dem som står i luftfartsloven). Det betyder vi kan flyve med brændstof, jet, el, multirotor (drone), svævefly, fly-slæb, helikoptere, stormodeller, og hver dag hele året, døgnet rundt hvis man har lyst.

Om sommeren tænder vi ofte op i grillen og mødes tit til fælles flyvning / spisning. Hvis man har lyst er overnatning i campingvogn også en mulighed.

Vi synes vi har det godt i Toftlund Modelflyveklub, og vil gerne dele det med andre. Derfor arrangerer vi af og til træf med andre klubber.  Jævnligt træder vi frem med opvisninger ved Tønder flyveplads og senest ved Rødekro i Sønderjyske flyveklub.

Hver onsdag er der klubaften, hvor vi mødes og drikker kaffe, sodavand, måske en enkelt øl - og spiser kage.

Om vinteren begrænser vejret ofte vores flyvning udendørs, men der er flotte vinterdage, og dermed er der stadig liv i klubben om vinteren. Der bliver arrangeret byggedage hvor medlemmerne mødes, og sidder inde i varmen og hjælper hinanden med projekter, eller bare deltager for hyggens skyld.

Når vi flyver gør vi det mest indendørs i en sportshal om vinteren, og det er noget helt andet, hvis ikke man har prøvet det før ☺. Derfor er alle interesserede velkomne til at aftale at mødes med os i Bevtoft hallen, hvor vi har indendørs flyvning fra kl. 20-21:30 hver tirsdag. Der vil være mulighed for at få vejledning og lidt god underholdning.

Det var lidt om vores klub. Vi håber at møde nye nysgerrige ildsjæle i klubben!

God plads til alt!

Aktivitets kalender (Klik)

TMK er sponsereret af: 

Læs artiklen i Ugeavisen  

Logo Friluftsrådet støttet af Udlodningsmidler til Friluftsliv

Toftlund Maskinfabrik A/S

Hjem

Land og Fritid - Foder og artikler til dyr, friluft og fritid

Møde os på